Millefiori Milano

Vi säger välkommen till vårt nya italienska varumärke Millefiori® Milano.  Företaget grundades i italien så sent som under första halvan av nittonhundratalet. Fokus ligger på ljus av bättra kvalitet. Numera är Millefiori® Milano en av de ledande tillverkarna och distributörer av rumsdofter tack vare sina alltmer populära Stick Diffuser. Dessa Stick Diffuser är dessutom en symbol för företaget idag, men långt ifrån den enda produkten. Numera finns ett brett och växande sortiment inom dofter och rumsdofter som passar näst intill alla smaker och miljöer.

Sex anledningar att välja just Millefiori® Milano

  1. Det finns ett brett och stort urval av unika och exklusiva dofter.
  2. Inte nog med att dofterna är fantastiska, även designen är stilfull. Produkterna passar att dekorera alla utrymmen för att framhäva trivsel och en känsla.
  3. Inget är mer värt än nöjda kunder. Det som ligger till grund för allt är en hög och en jämn kvalitet i topp.
  4. Designen är italiensk. All tillverkning och produktutveckling sker med noggranna genomförda tester. Det handlar om design av både små och större detaljer tillhörande både produkter och förpackningar.
  5. Det ska vara prisvärt och kunderna ska få valuta för pengarna.
  6. Allt måste gå framåt och ett ledord är utveckling. Innivation är viktigt och det handlar om research, ny teknik och differentiering samt unika produkter.