Katalytiska doftlampor

Vi säljer renande katalytiska doftlampor från Lampe Berger. Det är exklusiva doftlampor med fantastiska egenskaper som genom sin konstruktion både renar luften och luktsätter den med önskade dofter.  Som bränsle och doft används INTE olja utan endast alkoholbaserade vätskor som är skonsamma för miljön.

OBS! Veke och brännare ingår med lampan.


Hittar du inte den doftlampa du söker? Vi kan komplettera med fler doftlampor från Lampe Berger. Tveka inte att kontakta oss. Specialbeställningar kan ta lite längre tid men men har självklart ambitionen att hjälpa dig.

Doftlampor

Dessa lampor har en rad unika egenskaper.  Doftlampor från Lampe Berger har en fantastisk intressant historia och är numera inte bara populära i Frankrike utan öven i övriga Europa. Förhoppningsvis upptäcker fler hur fantastiska dessa doftlampor är även här i Sverige. 

Doftlamppor från Lampe Berger behöver ses och kännas på för att de ska få riktig rättvisa. De är avsevärt mer exklusiva än sina konkurrenter och det faktum att bränslet är alkoholbaserat är en kvalitetsstämpel få av konkurrenterna kan leva upp till. 

Vi hoppas kunna visa ännnu fler modeller av våra doftlampor inom kort och även ett större utbud av dofter. Ännu en gång. Kontakta oss ifall du önskar ta del av ytterligare modeller.