Katalytisk doftlampa

Vi säljer renande katalytisk doftlampa från Maison Berger. Det är exklusiva doftlampor med fantastiska egenskaper som genom sin konstruktion både renar luften från bakterier och sprider essens med önskade dofter.  

Variationen av dofter gör att det finns något för alla, och tack vare de olika designerna på lamporna så finns det garanterat ett alternativ som passar dig och din inredning. Hattarna är utbytbara till doftlamporna vilket medför att du kan modifiera dem ytterligare för att passa just din stil.

Doftlamporna har en unik förmåga att rena dålig luft,  vare sig det är djur, natur eller cigarettlukt så tar lamporna verkligen BORT den förorenade luften istället för att bara täcka över som vanliga luftfräschare gör. 


Bränslet i doftlamporna är alkoholbaserade vätskor med parfym som är skonsamma för miljön. Vid en viss temperatur så förbränns alkoholen och i den processen släpps det ut molekyler som tar bort bakterier i luften. Samtidigt som det sprider en underbar doft i din omgivning.


OBS! Veke och brännare ingår med lampan.

Videon nedanför visar hur du använder doftlampan.
Våra katalytiska doftlampor - Maison Berger

Hittar du inte den doftlampa du söker? 

Vi kan komplettera med fler doftlampor från Maison Berger, tidigare Lampe Berger. Tveka inte att kontakta oss. Specialbeställningar kan ta lite längre tid men men vi har självklart ambitionen att hjälpa dig.


Doftlampor från Maison Berger har en fantastisk intressant historia och är numera inte bara populära i Frankrike utan även i övriga Europa. Förhoppningsvis upptäcker fler hur fantastiska dessa doftlampor är även här i Sverige. 

En doftlampa från Maison Berger behöver ses och kännas på för att få riktig rättvisa!

De är avsevärt mer exklusiva än sina konkurrenter och det faktum att bränslet är alkoholbaserat är en kvalitetsstämpel få av konkurrenterna kan leva upp till. 

Vi hoppas kunna visa ännu fler modeller av våra doftlampor inom kort och även ett större utbud av dofter. Ännu en gång. Kontakta oss ifall du önskar ta del av ytterligare modeller.