Doftpinnar

Doftpinnar skapar fantastiska dofter i hemmet eller på arbetsplatsen. Här hittar du ett stort utbud med doftpinnar, allt för att du ska hitta favoriten bland dofter. Stor vikt läggs också på designen. De är ett komplement och alternativ till andra rumsdofter.

Doftoljorna, som används till våra doftpinnar, innehåller ädla och högkvalitativa råvaror av högsta kvalité och är tillverkade och framtagna av parfymmästare från Frankrike. 

Doftpinnar från Maison Berger Paris

Doftpinnarna från Maison Berger Paris kan användas i alla utrymmen där t.ex. doftlampor kan vara svårt att använda, som t.ex. badrum eller trånga utrymmen. De vackra och dekorativa flaskorna är en prydnad för var hem.

Produkten är tillverkad i kraftigt glas med geometriska former som ger ett väldigt stilrent utseende. De svarta pinnarna är tillverkade av svart polymer och sprider doften väldigt väl, samt så påverkar inte pinnarna vätskans färg.

Vårt utbud från Maison Berger och Millefiori består av våra personliga favoriter och vad vi anser är bäst på marknaden. Dessa doftpinnar är extremt bra på att sprida välluktande dofter på ställen som det inte alltid passar att ha en katalytisk lampa från Maison Berger, som t.ex. i badrum eller trängre utrymmen, alternativt där man vill ha ett konstant mildare doftflöde. Våra doftpinnar innehåller naturliga råvaror som är stilrena och passar in i alla hus och rum.

Doftpinnar ger allt från lugna dofter som sprider ett lugn över hela rummet till explosiva dofter som sprider energi och glädje! Samt sötare och mysigare dofter som sprider en varm känsla. Vi har dofter för alla!

Så funkar doftpinnar / doftstickor

Doftpinnar sprider din favoritdoft långsamt i hela ditt hem eller i utvalda delar. Doften ger dig och övriga som vistas i hemmet en känsla och blir på så sätt en del av inredningen. Fördelarna är många. Du behöver exempelvis aldrig oroa dig för en låga du riskerar att glömma släcka eller att du glömt fylla på.  Det enda som behövs är att doftpinnarna placeras i doftoljan och resten sköter sig självt. Oavsett om du tycker bäst om milda dofter eller lite starkare så finns det något för dina önskemål.

Ett smart sätt för dig som vill få ut mer av doften, som många missar, är att vända på pinnarna då och då efter önskemål.

Varför ska du välja just doftpinnar

Det finns så klart bra alternativa rumsdofter men doftpinnarna förtjänar att användas. Till skillnad mot doftljus och doftlampor så krävs ingen direkt tillsyn. Det är även helt riskfritt.

Hållbarhet och livslängd

Den exakta livslängden för doftpinnar varierar och beror på flera faktorer s¨å som fabrikat och vätskevolym. Man brukar säga att varaktigheten är ca 2-4 månader, men ibland räcker de längre.

Köp doftpinnar online hos oss på Gosa.se

En bra sammanfattning av doftpinnar, även kallas doftstickor, är att det handlar om en blandning om stil, en vacker inredningsdetalj och långvarig doftspridning. Hur går då doftspridningen till? Enkelt beskrivet så handlar det om att trästickorna absorberar vätskan för att därefter ge en kontinuerlig konstant doftspridning.

När det handlar om våra doftpinnar så är kvaliteten och kvantiteten grundläggande. För bra kvalitet så handlar det om noga utvalda råvaror och att det ständigt görs tester och studier för så bra resultat som möjligt. Det handlar om optimal doftspridning och intensitet.