Doftljus

Här hittar du doftljus med lite bättre kvalitet från kända leverantörer och tillverkare. Hos oss hittar ni en stor variation av ljus i många storlekar, dofter och former.

Det fantastiska med doftljus är att de skapar en härlig lust och sprider lugn och glädje till sin omgivning. Ett doftljus kan ofta vara ett mildare alternativ till en spray för de som är känsliga mot dofter.
Tveka inte på att ta kontakt med oss ifall du vill veta mer om våra produkter.

Våra varumärken består idag utav Woodwick, Blanche, Millefiori, Meraki samt Maison Berger.

Woodwick´s unika design med sin träd veke skapar ett naturligt sprakande härligt ljus och en mysig atmosfär. Perfekt att ha framför soffan en god afton. Vi säljer ljusen i 3 oika storlekar med en brinntid mellan 80 och 40 timmar.

Trädveken är patenterad och brinner starkare än vanliga ljus samt att det sprakar som en öppen eld. Du får alltså känslan av en riktig brasa från ett doftljus ! .


Detta ljuva italienska varumärket tillverkar doftljus i världsklass. Ljusen har en stilren design och många varitioner av dofter


Maison Berger Paris handgjorda doftljus är veganska baserade på soyabönsvax och kokosvax. Veken är tillverkad av bommul och sotar inte


Blanche doftljus är 100% Ekologiska och veganska. Ljusen tillverkas av vegetabiliskt vax som innehåller bomullsfröolja. Ljusen är en orginalprodukt från Sverige. Tillverkningen sker i Örebro 


Meraki är en dansk doftljustillverkare. Alla ljus tillverkas i Danmark med en enkel princip i åtanke. Rena produkter med naturliga ingredienser. Alla Merakis lus är fria från parabener och färgämnen.

Dofterna skapas av naturlig parfym i form av naturliga oljor av hög kvalité .