Duo pack 250 ml wilderness samt 250 ml citrus breeze

I lager.
Antal: 1

189 kr

Duo-pack är en mycket bra produkt. Den innehåller 2 dofter a 250 ml så det blir lite billigare om man gillar att byta doft eller att man vill pröva sig fram tills man hittar sin favorit. Denna duo innehåller 2 av höstens nyheter, Citrus Breeze och Wilderness.

 

Citrus Breeze är en levande doft med top noter av citrus. Den utvecklas till en mycket sofistikerad doft med vetiver, musk och patchouli som botten not. Det är en levande doft som är en av Jonathan Adlers favoriter. Doftnoter: Top not: Grapefrukt, Bergamotte och Eukalyptus, Mellan not: Kardemumma, rosa peppar och havsdofter, Botten not: Patchouli, Vetiver, mysk och ekmossa

 

Wilderness är en spännande doft som är precis som namnet antyder, en sofistikerad doft men ändå en känsla från den vilda naturen. Den är ganska maskulin med noterna från Ekmossa I botten. På samma gång som den är kraftig till sin karaktär, är den ändå krispig med doft från citrus. Patchouli och björknäver ger känslan av äventyr. Så det är verkligen en komplex och spännande doft. Top not: Grön citrus, grapefrukt och rena noter. Mellan not: Tomatblad. Botten not: Jordnära Patchouli, ekmossa och Vit björk.