Fräscha/Rena dofter

De Turkosblå dofterna är fräscha dofter och de ljusblå är rena dofter.
 Jag tycker de kategorierna liknar varandra och har därför samlat de dofterna under samma kategori här

Hur man uppfattar dofter är väldigt individuellt men nedan ska jag ge er några tips baserat på hur jag uppfattar dofterna, samt erfarenhet från kunder. Kom ihåg att man kan använda neutral för att späda dofterna så att man kan få väldigt svag doft om det är vad man önskar. Vill du se en mer utförlig doftguide, kolla in höjdpunkter på vår instagram Gosahome.

 Turkosa: 

Ocean Breeze - Mångas favorit! En härlig fräsch doft som definitivt för tankarna till havet.

Fresh Wood - En personlig favorit, lite mjukare rundare doft samtidigt som den är fräsch. Luktar som en riktigt god killparfym. 

Aroma Happy - Nästan alla älskar denna! En härlig blandning av fräscht, sött och fruktigt. Jag tycker denna påminner om Escadas sommarparfymer.

Forest Mist - En väldigt mild mysig doft. Vet flera som har denna som favorit, men vet också flera som inte tycker den luktar just någonting. Det kan vara bra att ha i åtanke. 

Zest Of Verbena - En mild citrondoft som vissa beskrivit som att den luktar "spa". Riktigt trevlig. 


Ljusblå:

Pure White tea - En favorit för många som vill ha väldigt mild fräsch doft.

Delicate White Musk - En mildare doft som är särskilt uppskattad av den lite äldre generationen. 

Soap Memories - Vill du ha doft av nytvättat så är dethär doften för dig! Jag brukar jämföra denna med Cleans doft Warm Cotton.

Cotton Caress - En mjuk pudrig doft. God och omtyckt men namnet Cotton är lite vilseledande i detta fall, doften Soap Memories doftar mer som man tänker sig att Cotton ska dofta.

Aroma Focus - Denna doftar fräscht av kökskryddor. Perfekt om man vill ha en naturligare typ av doft. 

Dofterna består av 90 % renaste alkohol och 10 % osmotiskt vatten samt några droppar koncentrerad parfym. Det är ingenting som är farligt för hälsan eller miljön. Det ställs otroligt höga kvalitetskrav på dofterna så man kan känna sig trygg med att använda dem.

Vi har bara originaldofter och inga oljebaserade dofter.

Obs! Dofterna från Maison Berger innehåller 500 ml om ingenting annat anges.