Fogarolli

Vem älskar inte Italien? Det gör iallafall vi och även om vi inte kan spendera all vår tid i det fantastiska landet Italien så kan vi iallfall plocka hem känslan litegrann med Italienskt kaffe och Italiensk krämig varm choklad!

"Kaffe är mer än en dryck för oss italienare. Vissa menar på att kaffe till och med handlar om liv eller död. Vi kan försäkra er om att det är viktigare än så. Därför skulle det aldrig ens falla oss in att ta genvägar med de produkter vi utvecklar. Fogarollikaffet och Cioccolata calda Fogarolli må vara vitt skilda produkter men de har en gemensam ingrediens – kärlek. ""Det där med genvägar är inget vi på Fogarolli sysslar med. Allt vi gör får helt enkelt ta sin tid.  Kaffebönorna vi använder i vårt kaffe är ett bra exempel på detta. Det är inte bara att vi väljer Arabica kaffebönor  med en rejäl portion omsorg, även de få plantagen i syd- och Centralamerika vi väljer att jobba med måste möta våra strikta krav. Vi kan inte vara lätta att jobba med. 

 Kaffebönorna handplockas, sorteras, tvättas och rostas med löjlig precision för att uppnå den kompromisslösa och perfekt balanserade smaken vi kräver för att sätta vårt namn på produkten.

 Och, visst, det är lätt för oss att lovorda våra egna produkter. Men faktum är att våra egna baristor har med hjälp av Fogarollibönorna kammat hem ett antal prestigefyllda tävlingar som Nordic Barista Cup och Swedish Latte Art Championship samt en imponerande bronsmedalj i World Latte Art Championship."