Blockljus LED - Ø 7,5 X 15 Cm

I lager.


219 kr

Här har vi blockljus i äkta stearin med 3D-låga, 15 cm höga. Finns i flera olika färger. 

Alla våra LED-stearinljus är noggrant utformade för att vara både attraktiva och hållbara, med äkta stearin och en 3D-låga som bidrar till dess autenticitet. Varje blockljus är toppat med ett lager av resin, vilket skapar looken utav att det är smält stearin närmast lågan, vilket gör att dom ser ännu mer verklighetstrogna ut.* Drivs med 3 AA-batterier (ingår ej), räcker upp till 500 timmars batteritid beroende på vilken styrka du använder innan du behöver byta batteri, vilket gör dem till en bekväm och ekonomisk lösning för belysning i ditt hem.


 * Våra LED kronljus med Real Flame är utrustade med en ON/OFF-knapp som är bekvämt placerad längst ner på ljuset. Du kan enkelt styra timerfunktionen med en fjärrkontroll (säljs separat), så att dina LED-stearinljus kan ställas in att släckas automatiskt efter 2, 4, 6 eller 8 timmar, vilket ger dig full kontroll och flexibilitet. En Fjärrkontroll fungerar till alla ljus från deluxe så man kan ha hur många ljus som helst till endast en fjärrkontroll.


* LED-ljus är inte bara vackra, utan också säkra. De är det perfekta valet för familjer med barn och husdjur, eftersom de erbjuder skönheten och atmosfären av traditionella ljus, men utan risken för öppen låga. Kom ihåg att återvinna använda batterier korrekt för att säkerställa en miljövänlig användning av LED-ljus.