Posters och tavlor

Här hittar du våra produkter inom tavlor och posters. Ett rum kan få ett helt nytt intryck och karaktär när man sätter upp tavlor och posters. Ett rum blir mer ombonat och man kan visa vem man är genom att sätta upp tavlor och posters med ett personligt val. Detta sortiment kommer att utökas inom kort.

Du hittar även tillbehör så som ramar och hängare. 


Affischer och posters

Posters och affischer är för många i stort sett samma sak. Detta är bara delvis rätt för det finns skillnader.

En affisch kan bestå av både text och bild, var för sig eller tillsammans. Den ska ha, för att vara affisch, ett budskap. Budskapet kan vara reklam eller information.  Utformningen ska vara genomtänkt och visuell för att sälja in budskapet.  Bra exempel på affish är filmaffischen. Eftersom den ska sättas upp, anslås, så är bara en sida tryckt.

Posters är liksom affischen grafiskt utformad och kan även den både bestå av bildmotiv och/eller textbudskap. Skillnaden är att en poster först och främst ska vara dekorativ. Det finns med andra ord inget reklambudskap eller någon information. 

Posters utvalda med omsorg

Våra posters och övriga prints är noga utvalda. Det finns en uppsjö med motiv och olika kvaliteter. När du handlar prints hos oss ska du vara säker på att du får full valuta för pengarna. Vi har valt att enbart satsa på sådant vi själva tycker om och på de posters och tavlor som håller bra kvalitet. Dessutom eftersträvar vi konkurrenskraftiga priser.

Vårt sortiment med posters kommer växa, inte för snabbt utan i lagom takt. Det kommer finnas väl genomtänkta kompositioner och tryck som tilltalar allt fler. Vi kommer också satsa på tillbehör och ramar. I början är vi kanske lite blygsamma men vi har siktet inställt på ett bra och stort urval med prints i alla storlekar.

Har du tips som du tror gör vår kategori tavlor och posters bättre, så ska du inte tveka att kontakta oss. Tack på förhand för att du delar tips och dina synpunkter med oss.

Låt dig inspireras

posters

Skapa stämning med rätt poster. Här på bilden ser du poster dress 50x70 cm.


Två posters i kombination

Kombinera två posters och skapa en helt ny känsla. Ett nytt motiv. Det är bara din fantasi som sätterbegränsningar. Här kombinerar vi två av våra posters och får fram något nytt.