Doftpinnar

Nu satsar vi vidare på rumsdofter och äntligen har vi fått hem en första omgång med doftpinnar.  När du väljer att inte ha vare sig doftlampor eller doftljus så är doftpinnar det självklara valet. Våra doftpinnar är noga utvalda och hos oss hittar du bara det bästa när det handlar om kvalitet och dessutom prisvärt.

Våra doftpinnar innehåller naturliga råvaror. Det är främst doftpinnar från kända varumärken som Millefiori Milano och inom kort Maison Berger. Gör en bra affär och köp dina doftpinnar från oss på Gosa.se.


En bra sammanfattning av doftpinnar är att det handlar om en blandning om stil, en vacker inredningsdetalj och långvarig doftspridning. Hur går då doftspridningen till? Ednkelt beskrivet så handlar det om att trästickorna absorberar vätskan för att därefter ge en kontinuerlig konstant doftspridning.

När det handlar om våra doftpinnar så är kvaliteten och kvantiteten grundläggande. För bra kvalitet så handlar det om noga utvalda råvaror och att det ständigt görs tester och studier för så bra resultat som möjligt. Det handlar om optimal doftspridning och intensitet.