Doftpinnar

Hos oss hittar du doftstickor och doftpinnar som håller bra kvalitet och bra priser. Vårt utbud av doftpinnar är resultat av att vi valt ut de produkter vi tycker om själva och som vi vet håller hög klass.

Våra doftpinnar innehåller naturliga råvaror. Det är främst doftstickor från kända varumärken som Millefiori Milano och Maison Berger. Gör en bra affär och köp dessa fantastiska doftspridare från oss på Gosa.se.


Så funkar doftpinnar / doftstickor

Doftpinnar sprider din favoritdoft långsamt i hela ditt hem eller i utvalda delar. Doften ger dig och övriga som vistas i hemmet en känsla och blir på så sätt en del av inredningen. Fördelarna är många. Du behöver exempelvis aldrig oroa dig för en låga du riskerar att glömma släcka eller att du glömt fylla på.  Det enda som behövs är att doftpinnarna placeras i doftoljan och resten sköter sig självt. Oavsett om du tycker bäst om milda dofter eller lite starkare så finns det något för dina önskemål.

Ett smart sätt för dig som vill få ut mer av doften, som många missar, är att vända på pinnarna då och då efter önskemål.

Varför ska du välja just doftpinnar

Det finns så klart bra alternativa rumsdofter men doftpinnarna förtjänar att användas. Till skillnad mot doftljus och doftlampor så krävs ingen direkt tillsyn. Det är även helt riskfritt.

Hållbarhet och livslängd

Den exakta livslängden för doftpinnar varierar och beror på flera faktorer s¨å som fabrikat och vätskevolym. Man brukar säga att varaktigheten är ca 2-4 månader, men ibland räcker de längre.

Köp doftpinnar online hos oss på Gosa.se

Vi kommer satsa mer på doftpinnar och vårt utbud blir bättre ju fler som handlar. Detta kommer vi självklart belöna våre kunder för i form av överraskningar och rabatterbjudanden. Dessutom kommer våra kunder få nyheterna först.

En bra sammanfattning av doftpinnar, även kallae doftstickor, är att det handlar om en blandning om stil, en vacker inredningsdetalj och långvarig doftspridning. Hur går då doftspridningen till? Ednkelt beskrivet så handlar det om att trästickorna absorberar vätskan för att därefter ge en kontinuerlig konstant doftspridning.

När det handlar om våra doftpinnar så är kvaliteten och kvantiteten grundläggande. För bra kvalitet så handlar det om noga utvalda råvaror och att det ständigt görs tester och studier för så bra resultat som möjligt. Det handlar om optimal doftspridning och intensitet.