Ljuslyktor

Letar du ljuslyktor? Sommaren är kort. Under en stor del av året är det mörkt stora delar av dygnet i Sverige. Detta kräver att vi inte kan förlita oss på solens strålar utan vi behöver extra värme och ljus. Ljuslyktor är något som får en allt mer omfattande roll i svenska hem. Med ljuslykta Breeze, från House Doctor, som finns i flera färger, erbjuder vi en modern och vacker ljuslykta. Vi har även många fina ljuslyktor både för ute- och innemiljö från Miljögården.

Ljuslykta Deco, glas/silver
29 kr 79 kr

ljuslyktor


Vackra ljuslyktor blir ännu vackrare tillsammans

Som vi skrev inledningsvis betyder ljuslyktor något alldeles extra för oss nordbor. Det är lika viktigt som allemansrätten. 

Vi behöver piggas upp med lite mys och ljus. På bilden hittar du en vacker kombination av lyktor. Alla finns här på Gosa.se. Då inspiration av bilden eller kombinera din alldeles egna grupp. 

De bakre lyktorna är ljuslykta Chantrey round, stor och liten, från Miljögården. Den stora kostar 97 kr och den lilla 73 kr (ordinarie priser).  Övriga ljuslyktorna är Oxide fishbone, Oxide round och Oxide plain. Även dessa ljuslyktor är från Miljögården.

Har du egna favoriter? Tipsa oss gärna vie mejl till info@gosa.se. Skicka gärna bilder om du gjort egna kompositioner. Om du skickar bilder så måste du skriva ifall vi inte får publicera dem och vad som gäller för publicering. 

Utbudet är ganska begränsat men vår förhoppning är att antalet ljuslyktor på Gosa.se ska bli betydligt fler inom kort.