Necessär

Hos oss hittar du en necessär som är lite mer utöver det vanliga. Våra necessärer är utvalda med omsorg för att motsvara krav och önskemål vad gäller utförande och design. Det är necessärer i olika färger och i olika material. Necessärerna är även användbara som en nätt och fin väska till bröllop, bal och andra festligheter.  

Modellerna är omtyckta både för sitt utseende och material. De förmedlar en känsla av lyx och välbefinnande. Det är inte enbart det utvändiga utseendet utan även detaljer som hur de ser ut invändigt som är viktigt. Vi jobbar kontinuerligt med att hitta nya modeller så tipsa oss gärna om du har förslag som du tror kan göra oss bättre.


Mer än en necessär

Det är många som inte klarar sig utan sin necessär. Det är mer än en toalettväska och helt enkelt en accessoar som har betydelse såväl i vardagen som vid mer festliga tillfällen.  En necessär är framtagen och tillverkad för att rymma de viktigaste hygien- och toalettartiklarna tillsammans med exempelvis smink och även smycken. Det handlar om en väska för de nödvändigaste sakerna. Namnet necessär kommer just från franskans nödvändig. Självklart kan du använda denna väska till just en liten väska att ha med på festliga tillställningar som en bal eller bröllopsfest. Det är bara din fantasi som begränsar användningen av just din necessär.

Necessär, toalettväska eller sminkväska?

Den vanligaste benämningen är necessärer men även benämningar som sminkväska och toalettväska används av många. Det kan vara samma sak, men det kan även vara viss skillnad. Vi har valt att hålla fast vid necessär.


Saknar du någon necessär som du önskat hitta i vårt sortiment? Tveka inte att kontakta oss, vi blir oerhört glada över alla synpunkter.